Press information

Many thanks for your interest in the Hotel Vier Jahreszeiten by the Hamburg Inner Alster. For further information and requests, please get in touch with Ms Leonie Weber (Director of Marketing & Communications).  

leonie.weber@fairmont.com

  • Press photos
  • Notifications
  • Brochures
  • Awards

Exterior View

Rooms & Suites

Restaurant & Bars

Meetings & Events

Spa & Fitness

Images © Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten Hamburg

Guido Leifhelm
www.leifhelm-foto.de
info@leifhelm-eventfotografie.de

vierfotografen GbR
www.vierfotografen.de
info@vierfotografen.de

Pieter-Pan Rupprecht
www.pieter-pan.de
info@pieter-pan.de

Jan C. Brettschneider
janbrettschneider.de
studio@janbrettschneider.de

The publication of the exhibited images by third parties is not permitted or only with the express written permission of the Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten Hamburg.

Mai 2018

NIKKEI NINE – Peruvian Winter meets Japanese Summer

April 2018

Tobias Günther ist Sous Chef des Jahres 2018

März 2018

Frühstück in der Hansestadt – zwischen Genießer-Linie und Superfood im Hotel Vier Jahreszeiten an der Binnenalster.

November 2017

Ingo C. Peters wird Träger der 63. Brillat Savarin-Plakette

Oktober 2017

Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten zum besten Hotel Nordeuropas gewählt

Oktober 2017

Max Westphal ist neuer Wirtschaftsdirektor im Hotel Vier Jahreszeiten

Juni 2017

Christoph Rüffer feiert 15. Jubiläum im Restaurant Haerlin

Hotel Vier Jahreszeiten Brochure - English

Hotel Vier Jahreszeiten SPA & Fitness Brochure - English

Hotel Vier Jahreszeiten SPA & Fitness Menu - English

Awards

Hotel Vier Jahreszeiten

„63. Brillat Savarin Plakette” for Ingo C. Peters (2018)

Condé Nast Traveller #1 Top Hotel in Northern Europe
(Readers’ Choice Award 2017&2018)

Condé Nast Traveller - #32 Best Hotels in the World 2018

Nr. 1 Hotel in Hamburg (5*) – Tripadvisor Guest Rating 2018 & 2019

Nr. 1 Hotel in customer satisfaction in Germany - TrustYou 2018

BILANZ - #18 Best City Hotel in the world 2018

Founding member 'Selektion Deutscher Luxushotels'

 

Restaurant Haerlin

Guide Michelin - 2 Michelin Stars

19 Points (Gault Millau)

“Der Feinschmecker” Magazine - 4,5 F's

Member of  "Les Grandes Tables Du Monde"

Tobias Günther has been awarded as „Sous Chef of the year 2018 (Rolling Pin Awards)

Christoph Rüffer has been awarded as “Best Chef in Hamburg 2018” (Gault Millau)

 

NIKKEI NINE

15 points (Gault Millau)

LGT Award „Essen & Trinken“ NIKKEI NINE (Best Japanese Restaurant)